Klanten vooruit helpen; dat is onze drive.

Bert Westerveld, directeur: “De aanschaf van een privé of bedrijfsmatige auto is voor veel mensen een grote stap. Hebben we voor de juiste financial lease gekozen? Houden we genoeg geld over voor de zaak? Is de autoverzekering goed geregeld als er een keer schade is?

Soms zie je door de bomen het bos niet meer met al die verschillende (internet) aanbieders. Ik herken de vragen en de twijfels. Ik kan me voorstellen dat je dan je financiering en verzekering wilt regelen bij een betrouwbare, deskundige organisatie die als uitgangspunt heeft dat je over een paar jaar weer een auto wilt financieren of verzekeren via ons.

Het is onze passie samen met jou de slimste oplossing te vinden bij de aanschaf van je auto. Zonder verrassingen en met oplossingen waar jij veilig en met plezier op weg gaat.”

Captive Finance is in 2015 opgericht door Bert Westerveld. Na ruim 8 jaar als bedrijfsdirecteur van Volkswagen Bank te hebben gewerkt, werd Bert door diverse autobedrijven gevraagd te helpen bij het opzetten van een professionele organisatie voor financieringen en verzekeringen voor de dealer.

Captive Finance werkt uitsluitend met gerenommeerde partners en verzekeringsmaatschappijen. We bekijken onafhankelijk welke regeling het beste bij jouw situatie past en helpen je graag op weg. Volkomen helder, zonder bijkomende verrassingen. Informeer vrijblijvend!

Initiatiefnemer Financial Lease For You

Naast het ondersteunen van autobedrijven en klanten met het afsluiten van Financial Lease en verzekeringen ‘in de showroom’, is Captive Finance initiatiefnemer van Financial Lease For You. Financial Lease For You is een online platform waar zakelijke klanten eenvoudig en overzichtelijk een Financial Lease kunnen afsluiten. Op de website zoekt de klant zijn ideale auto uit een online voorraad bestaande uit duizenden auto’s van meer dan 40 merken. Zodra de auto is gevonden kan de klant zelf zijn maandbedrag berekenen, Financial Lease aanvragen en wanneer de auto naar wens is documenten uploaden of mailen om de leaseovereenkomst af te ronden. Alles op één plek en met ondersteuning van een persoonlijke klantenservice.

Meer informatie over Financial Lease For You vind je op: www.financialleaseforyou.nl.

TEAM
Belinda

BELINDA NOORLANDER

Bert

BERT WESTERVELD

Fatiha

FATIHA FARISSI

Daan

DAAN ADEGEEST

willem2

WILLEM BUSSCHER

Andre

ANDRE DE GIER

Felicia

FELICIA VERKAIK

cora foto

CORA ROMBOUT

 

 

 

 

 

 

CORNELIS TAKKEBOS